Finding Her Edge seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Finding Her Edge? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Finding Her Edge.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Finding Her Edge (Seizoen 1) dateert van 2026.
Finding Her Edge Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Finding Her Edge? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Finding Her Edge seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Finding Her Edge Serie Informatie
Finding Her Edge is een Drama / Romantiek-serie uit 2026. met onder meer de acteurs Madelyn Keys, Alice Malakhov en Alexandra Beaton .
De drie zussen Elise, Adriana en Maria Russo zijn erfgenamen van een noodlijdende kunstschaatsdynastie. De zeventienjarige Adriana, de middelste zus, traint voor de wereldkampioenschappen met haar nieuwe partner Brayden, terwijl ze nog steeds gevoelens koestert voor haar eerste liefde en voormalige partner, Freddie. Haar leven wordt gecompliceerd wanneer zij en Brayden doen alsof ze een stel zijn buiten de ijsbaan met als doel om een sponsor binnen te halen en zo de financieel noodlijdende schaatsbaan van de Russo's overeind te houden.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,67 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.