• 9.385.418 stemmen

Power Rangers Dino Charge

Power Rangers Dino Charge seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Power Rangers Dino Charge? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Power Rangers Dino Charge.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Power Rangers Dino Charge (Seizoen 2) dateert van 2016.

Power Rangers Dino Charge Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Power Rangers Dino Charge? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Power Rangers Dino Charge seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Power Rangers Dino Charge Serie Informatie

Power Rangers Dino Charge is een Actie / Avontuur-serie uit 2015-2016.

Vijfenzestig miljoen jaren geleden werden de krachtige Enerstenen aan tien dinosaurussen gegeven door een ruimtewezen genaamd Keeper, om ze uit handen van het kwaad te houden. Maar als Sledge, een intergalactische premiejager, de Enerstenen probeert te bemachtigen wordt zijn schip de ruimte ingeschoten wat leidt tot het uitsterven van de dinosauriers en de Enerstenen gaan met hen verloren. In het heden is Sledge terug en gaat de Enerstenen zoeken op Aarde om hun kracht te beheersen en de wereld te vernietigen. Een team van Power Rangers vormt zich om de Enerstenen als eerste te vinden en daarmee de premiejager te verslaan.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,00 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.