Ar y Ffin seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Ar y Ffin? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Ar y Ffin.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Ar y Ffin (Seizoen 1) dateert van 2024.
Ar y Ffin Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Ar y Ffin? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Ar y Ffin seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Ar y Ffin Serie Informatie
Ar y Ffin is een Drama / Misdaad-serie uit 2024. met onder meer de acteurs Erin Richards, Tom Cullen en Matthew Gravelle .
Claire Lewis Jones, een ervaren magistraat in Newport, krijgt te maken met persoonlijke problemen terwijl ze zaken in de stad behandelt. Wanneer Ned Humphries, een jeugdvriend van Beca, de dochter van Claire, wordt beschuldigd van brandstichting, wordt haar loyaliteit aan haar gemeenschap op de proef gesteld. De situatie wordt nog erger wanneer de lokale misdaadbaas Saint Pete ten tonele verschijnt. Claire en Saint Pete kennen elkaar al heel lang – zal haar verleden haar heden in gevaar brengen?
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,33 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.