• 9.369.500 stemmen

Ontwikkeld door: Ibón Cormenzana, Andrea Martínez Muñoz en Jorge Torregrossa

Met: Isak Férriz, Verónica Echegui en Manolo Solo

Oorsprong: Spanje

Datum van release: vrijdag 12 december 2025

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk miniserie via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Ciudad de Sombras

Een gruwelijke misdaad heeft plaatsgevonden in La Pedrera - Casa Milà. Een brandend lichaam verschijnt op de gevel van Gaudí's emblematische gebouw. ​​Inspecteur Milo Malart, tot nu toe geschorst, komt weer in actie en zal, samen met adjunct-inspecteur Rebeca Garrido, proberen de dader van deze misdaad te vinden.

Afleveringen

1. 1. Casa Milà - La Pedrera

12 december 2025 (42 minuten)

Als een zakenman wordt ontvoerd en verbrand op het balkon van een iconisch gebouw in Barcelona, wordt een in ongenade gevallen politieagent ingeschakeld om de zaak op te lossen.

2. 2. Palau Güell

12 december 2025 (50 minuten)

Milo en Rebecca vrezen het ergste wanneer opnieuw een prominente persoon onder verdachte omstandigheden verdwijnt. Intussen aast een journalist op de primeur.

3. 3. Cripta de la Colònia Güell

12 december 2025 (46 minuten)

Mauricio krijgt een mysterieus telefoontje wanneer de politie de eerste verdachte identificeert. Singla probeert te voorkomen dat Rebeca gaat samenwerken met Milo.

4. 4. Parc Güell

12 december 2025 (46 minuten)

De vermoedens van Milo en Rebeca worden bevestigd na de vondst van nog een verbrand lichaam in Parc Güell. Nu de druk toeneemt, worden de opnames van Mauricio onderzocht.

5. 5. Finca Güell

12 december 2025 (48 minuten)

Milo heeft het moeilijk terwijl de zaak een schokkende wending neemt. De moordenaar vraagt om een nieuwe ontmoeting met Mauricio, die eerst de politie van zich af moet schudden.

6. 6. De Sagrada Familia

12 december 2025 (53 minuten)

De paus komt binnenkort op bezoek. Mauricio's telefoon bevat informatie over zijn bron. Milo en Rebecca proberen een tragedie bij de Sagrada Família te voorkomen.

avatar van AniSter

AniSter

Miniserie met een eerbetoon aan Verónica Echegui die in augustus van dit jaar overleden is.

Deze miniserie is geen hoogvlieger, maar heeft toch een interessant plot met enkele spannende momenten. Daarbij ook een aantal mooie plaatjes van de wereldberoemde kathedraal in Barcelona.

avatar van lang pee

lang pee

Ik vond dit een prachtige Spaanse serie, in het fantastische Barcelona. Het speelt zich af in een stad die zeer somber kan aanvoelen, maar waar je ook verwonderd naar zijn schoonheid kan kijken, zoals in deze serie de prachtige gebouwen van Gaudi.

Ik was altijd benieuwd naar de volgende aflevering en ik vond vooral het acteren van Ferriz en de spijtig genoeg veel te vroeg overleden Echegui ijzersterk.

Heb Barcelona nog bezocht toen het nog niet overrompeld werd door teveel toeristen, wat een pareltje, een beetje zoals de serie, die ik uitmuntend vind .Een dikke welverdiende 4,5 ster....

avatar van stinissen

stinissen (crew series)

Prima serie en wat erg 44 jaar Verónica Echegui overleden aan die vreselijke ziekte Kanker...

avatar van david bohm

david bohm

Fijne serie, vooral de couleur locale en de fraaie beelden van de stad uit het verleden zijn de moeite waard.

avatar van vranque

vranque

Verrassend goede serie maar ik had voorkennis van het overlijden van Verónica Echegui. Dat maakt het gevoelige uit de serie nog eens overgevoelig. Desondanks 3.5*

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Prima goed opgebouwde serie.

avatar van princesspeach

princesspeach

Top serie. Goed opgebouwd, goede acteurs. Het einde een beetje haastig. ik kwam er halfverwegen achter dat Veronica overleden was wat een impact op me had.