• 9.385.546 stemmen

Head High

Head High seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Head High? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Head High.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Head High (Seizoen 2) dateert van 2021.

Head High Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Head High? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Head High seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Head High Serie Informatie

Head High is een Drama-serie uit 2020-2021. met onder meer de acteurs Joseph Naufahu, Jordi Webber en Andi Crown .

Broers Mana en Tai spelen rugby op hun middelbare school, Southdown High. Ze doen het goed, onder begeleiding van hun coach en stiefvader Vince en hun moeder, politieagente Renee. Mana en Tai dromen ervan ooit voor hun nationale team uit te komen. Eerst moeten ze echter afrekenen met hun rivalen van het Saint Isaac’s College, een naburige school voor rijkeluiskinderen en de regerend rugbykampioen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.