• 9.385.628 stemmen

Frauds

Frauds seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Frauds? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Frauds.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Frauds (Seizoen 1) dateert van 2025.

Frauds Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Frauds? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Frauds seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Frauds Serie Informatie

Frauds is een Misdaad / Thriller-serie uit 2025. Geregisseerd door Giulia Gandini met onder meer de acteurs Jodie Whittaker, Suranne Jones en Christian Cooke .

Bert en Sam wonen de afgelopen jaren in Spanje, Sam in de glooiende heuvels en Bert in de iets minder idyllische setting van een gevangeniscel. Na tien jaar achter de tralies, zorgt een kankerdiagnose ervoor dat Bert vrijuit. Met nog maar een paar weken te leven, besluit ze een kunstroof van miljoenen ponden te plegen die haar moed op de proef zal stellen en haar waarde zal bewijzen. Sam laat Bert met tegenzin weer in haar leven toe en merkt al snel dat ze terugkeert naar het criminele leven dat ze achter zich probeerde te laten.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.