• 9.385.776 stemmen

Unter Weissen Segeln

Unter Weissen Segeln seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Unter Weissen Segeln? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Unter Weissen Segeln.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Unter Weissen Segeln (Seizoen 1) dateert van 2004.

Unter Weissen Segeln Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Unter Weissen Segeln? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Unter Weissen Segeln seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Unter Weissen Segeln Serie Informatie

Unter Weissen Segeln is een Drama / Romantiek-serie uit 2004-2006. Geregisseerd door Gero Erhardt met onder meer de acteurs Christine Neubauer, Horst Janson en Ivonne Schönherr .

Kapitein Klaus Berger en cruisedirecteur Marlene hebben een dankbare maar veeleisende baan: samen zijn ze verantwoordelijk voor een onvergetelijke cruise van hun gasten op een van 's werelds grootste passagierszeilschepen. Op 's werelds mooiste vakantiebestemmingen staan ​​liefde en geluk centraal, maar conflicten zijn bijna onvermijdelijk in de beperkte ruimte die een zeilschip biedt. Later in de serie neemt kapitein Jensen het roer over en wisselen de cruisedirecteuren ook van rol.