Victoria Beckham seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Victoria Beckham? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Victoria Beckham.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Victoria Beckham (Seizoen 1) dateert van 2025.
Victoria Beckham Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Victoria Beckham? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Victoria Beckham seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Victoria Beckham Serie Informatie
Victoria Beckham is een Documentaire-serie uit 2025. Geregisseerd door Nadia Hallgren met onder meer de acteurs Victoria Beckham en David Beckham .
Docuserie over het leven van Victoria Beckham. Van haar vormende jaren en haar opkomst tot ongekend succes bij de Spice Girls, via haar spraakmakende relatie met voetballegende David Beckham, tot haar onvermoeibare werk om zich te vestigen in de meedogenloze wereld van de haute couture. Het verweeft heden en verleden om de uitdagingen en triomfen te onthullen die haar hebben gevormd – en haar blijven stimuleren. Met interviews met haar dierbaren, waaronder haar man en vooraanstaande figuren in de mode, schetst Victoria Beckham een zeldzaam, genuanceerd portret van een vrouw die zichzelf voortdurend opnieuw heeft uitgevonden in de publieke belangstelling.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,21 met in totaal 7 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.