Oh, Doctor Beeching! seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Oh, Doctor Beeching!? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Oh, Doctor Beeching!.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Oh, Doctor Beeching! (Seizoen 2) dateert van 1997.
Oh, Doctor Beeching! Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Oh, Doctor Beeching!? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Oh, Doctor Beeching! seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Oh, Doctor Beeching! Serie Informatie
Oh, Doctor Beeching! is een Komedie-serie uit 1996-1997. met onder meer de acteurs Jeffrey Holland, Barbara New en Stephen Lewis .
Het begin van de jaren zestig, ergens in de Engelse Midlands. Het landelijke treinstationnetje van Hatley wordt bevolkt door een aantal volkse figuren. Zo is er de stationschef Jack Skinner, die niet al te veel vertrouwen heeft in zijn jonge en knappe vrouw May en die ook nogal wat zorgen heeft omtrent zijn dochter Gloria en haar vriendin Amy. Daarnaast zijn er de loketbediende Ethel Schumann, die problemen heeft met haar zoon Wilfred, en Harry Lambert, de seinwachter, die er een kapperszaak op nahoudt in het seinhuisje. Regelmatig wordt het stationnetje aangedaan door Blossom, één van de laatste stoomlocomotieven, met als vaste bemanning Arnold de machinist, Ralph de stoker en Percy de conducteur.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,97 met in totaal 15 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.