• 9.386.253 stemmen

Keonpideonseu Maen KR

Keonpideonseu Maen KR seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Keonpideonseu Maen KR? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Keonpideonseu Maen KR.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Keonpideonseu Maen KR (Seizoen 1) dateert van 2025.

Keonpideonseu Maen KR Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Keonpideonseu Maen KR? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Keonpideonseu Maen KR seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Keonpideonseu Maen KR Serie Informatie

Keonpideonseu Maen KR is een Actie / Komedie-serie uit 2025. Geregisseerd door Nam Ki-hoon met onder meer de acteurs Park Min-young, Park Hee-soon en Joo Jong-hyuk .

Drie oplichters met verschillende achtergronden bundelen hun krachten voor een gedurfd en avontuurlijk wraakplan tegen de schurken van dit tijdperk. Yun I Rang, een oplichter met een IQ van 165 en een geniaal brein dat tot de top 1% behoort, leidt de groep als een zelfverzekerde en charismatische leider met een vierdimensionale denkwijze. Myung Gu Ho, een ervaren oplichter met humor en vernuft, toont een veelzijdige set vaardigheden als meesteroplichter. James, het jongste lid van het oplichtersteam, met een puur en oprecht karakter, brengt de charmante charme van een speels en aanhankelijk jongste lid naar boven. In een wereld vol sluwe schurken en stille slachtoffers, bestrijden ze hebzucht met stijl.