• 9.385.960 stemmen

Splinter Cell: Deathwatch

Splinter Cell: Deathwatch seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Splinter Cell: Deathwatch? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Splinter Cell: Deathwatch.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Splinter Cell: Deathwatch (Seizoen 1) dateert van 2025.

Splinter Cell: Deathwatch Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Splinter Cell: Deathwatch? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Splinter Cell: Deathwatch seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Splinter Cell: Deathwatch Serie Informatie

Splinter Cell: Deathwatch is een Animatie / Actie-serie uit 2025. Geregisseerd door Félicien Colmet Daâge met onder meer de acteurs Liev Schreiber en Kirby Howell-Baptiste .

Sam Fisher is een bevelhebber van Fourth Echelon, een geheime eenheid van de Amerikaanse regering. Zij zijn gespecialiseerd in geheime antiterrorismeoperaties. Fisher wordt op een dag benaderd door een jonge agent die gewond is en hem om hulp vraagt. Hierdoor wordt hij weer terug in het veld gelokt.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.