• 9.369.469 stemmen

Splinter Cell: Deathwatch - Seizoen 1 (2025)

Alternatieve titel: Tom Clancy's Splinter Cell

Afleveringen: 8

Speelduur: 3 uur en 11 minuten

Ontwikkeld door: Derek Kolstad

Met: Liev Schreiber (stemrol), Kirby Howell-Baptiste (stemrol) en Janet Varney (stemrol)

Oorsprong: Verenigde Staten / Canada

Datum van release: dinsdag 14 oktober 2025

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 1 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Splinter Cell: Deathwatch

Sam Fisher is een bevelhebber van Fourth Echelon, een geheime eenheid van de Amerikaanse regering. Zij zijn gespecialiseerd in geheime antiterrorismeoperaties. Fisher wordt op een dag benaderd door een jonge agent die gewond is en hem om hulp vraagt. Hierdoor wordt hij weer terug in het veld gelokt.

Afleveringen Seizoen 1 (2025)

1. 1. Up from the Grave

14 oktober 2025 (27 minuten)

Wanneer de missie van een geheim agent om een informant uit een hachelijke situatie te redden mislukt, wordt de hulp van een held uit het verleden ingeroepen.

2. 2. Dinner First, Talk Later

14 oktober 2025 (23 minuten)

Diana Shetland, CEO van Displace, erft het bedrijf van haar vader en komt voor nieuwe uitdagingen en kansen te staan. Fisher brengt McKenna naar een veilige locatie.

3. 3. Welcome to the 4th Echelon

14 oktober 2025 (25 minuten)

Grim zet haar trots opzij en zoekt hulp bij een Canadese hacker. Diana presenteert haar visie. Fisher doet een huisbezoek.

4. 4. Scar of Bagram

14 oktober 2025 (23 minuten)

Fisher en McKenna ontsnappen op dramatische wijze. Ze vinden een belangrijke aanwijzing in een popnummer uit de jaren 80. Er wordt meer duidelijk over Fishers turbulente verleden.

5. 5. Simple as That

14 oktober 2025 (22 minuten)

Undercover op een chic gala, zoeken Fisher en McKenna naar een manier om toegang te krijgen tot de enorme hoeveelheid gegevens op Diana's telefoon.

6. 6. The Man Is the Mission

14 oktober 2025 (24 minuten)

Nu McKenna in groot gevaar verkeert, negeert Fisher zijn orders en trekt hij zijn eigen plan. Ondertussen kunnen Diana en Charlie met moeite hun wederzijdse minachting verbergen.

7. 7. Chaos Theory - Part 1

14 oktober 2025 (20 minuten)

Fisher en Diana spelen open kaart. McKenna sluit zich weer aan. Grim en Jo krijgen met een harde deadline te maken en een groeiend gevoel van angst.

8. 8. Chaos Theory - Part 2

14 oktober 2025 (27 minuten)

Fisher en McKenna gaan aan boord van een griezelig verlaten schip in de hoop een ramp te voorkomen. Diana ontdekt dat haar plannen niet immuun zijn voor verandering.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

De games vond ik vroeger echt helemaal te gek. Deze animatie serie lijkt ook veel op de games. Dat geluidje wanneer ze die night goggles opzetten was precies hetzelfde geluid als in de game. Deze serie was wel aardig maar ik had er toch stiekem meer van verwacht, of gehoopt dat het beter zou zijn. Misschien hadden ze een andere vorm van animatie moeten gebruiken zoals ze bij de games ook hebben. Die filmpjes die je te zien krijgt voordat je moet beginnen met de game. Ik denk dat dat beter was geweest. Maar ja, we moeten het met deze serie doen en zoals ik al zei is het best wel aardig. Zeker als je de games ook gespeeld hebt.