En el Barro seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie En el Barro? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van En el Barro.
Het laatste bij ons bekende seizoen van En el Barro (Seizoen 2) dateert van 2026.
En el Barro Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van En el Barro? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over En el Barro seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
En el Barro Serie Informatie
En el Barro is een Misdaad / Drama-serie uit 2025-2026. met onder meer de acteurs Ana Garibaldi, Valentina Zenere en Rita Cortese .
Terwijl ze naar de gevangenis van La Quebrada worden gebracht, komen Gladys Guerra "la Borges" en een aantal andere veroordeelde vrouwen tijdens hun transport bijna om het leven bij een ongeluk. De overlevenden krijgen daarna een speciale band met elkaar, die goed van pas komt wanneer ze moeilijkheden ondervinden met zowel de bewakers als de bendes die achter de tralies de dienst uitmaken. Met behulp van elk een eigen eigenschappen, ontdekken ze hun eigen sterke en zwakke punten en bouwen ze hun plaats op in La Quebrada.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,80 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.