• 9.385.820 stemmen

Langer

Langer seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Langer? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Langer.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Langer (Seizoen 1) dateert van 2025.

Langer Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Langer? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Langer seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Langer Serie Informatie

Langer is een Misdaad / Thriller-serie uit 2025. Geregisseerd door Łukasz Palkowski met onder meer de acteurs Jakub Gierszał, Julia Pietrucha en Piotr Adamczyk .

Piotr Langer is een jonge en knappe zakenman die een financiële holding erfde van zijn tragisch overleden vader. In zijn vrije tijd stort Piotr zich op zijn jarenlange passie: hij is een ongrijpbare seriemoordenaar die al jaren tevergeefs door aanklagers wordt achtervolgd. Op een dag verschijnt er een beeldschone vrouw, Nina, in zijn leven. Om Langers aandacht te trekken en dichter bij hem te komen, verschijnt ze op zijn liefdadigheidsgala. Al snel raakt ze betrokken bij een gevaarlijk spel en een relatie met Langer, wat het voor haar niet makkelijker maakt om bewijs te vinden dat hij een seriemoordenaar is.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.