• 9.385.217 stemmen

Schitt's Creek

Schitt's Creek seizoen 7?

Zal er een seizoen 7 beschikbaar komen voor de tv-serie Schitt's Creek? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Schitt's Creek.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Schitt's Creek (Seizoen 6) dateert van 2020.

Schitt's Creek Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 7) van Schitt's Creek? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Schitt's Creek seizoen 7 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Schitt's Creek Serie Informatie

Schitt's Creek is een Komedie-serie uit 2015-2020. Geregisseerd door Paul Fox met onder meer de acteurs Eugene Levy, Catherine O'Hara en Dan Levy .

Nadat de Rose familie al hun geld verliest, hebben ze geen andere optie dan naar Schitt's Creek te verhuizen. Schitt's Creek is een klein stadje dat de familie ooit - toen ze nog rijk waren - als een grap hebben gekocht. Nu leven Johnny en Moira samen met hun twee volwassen kinderen, David en Alexis, in twee hotelkamers van een vervallen hotel.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,57 met in totaal 263 stemmen. De serie heeft momenteel 6 seizoenen.