César Wagner seizoen 5?
Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie César Wagner? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van César Wagner.
Het laatste bij ons bekende seizoen van César Wagner (Seizoen 4) dateert van 2024.
César Wagner Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van César Wagner? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over César Wagner seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
César Wagner Serie Informatie
César Wagner is een Misdaad / Mystery-serie uit 2020-2024. Geregisseerd door Antoine Garceau met onder meer de acteurs Gil Alma, Olivia Côte en Joséphine de Meaux .
Net overgeplaatst naar de SRPJ in Straatsburg, drukt politiechef César Wagner zijn stempel op zijn nieuwe team. Met de hulp van Elise Beaumont, een lijkschouwer, probeert Wagner zijn methode in te voeren. Wagner is een geharde vrijgezel, grootmoedige agent, hypochonder en geobsedeerd door zowel ziekte als zijn baan. Hij destabiliseert zowel verdachten als leden van zijn brigade.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.