Tucci in Italy seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Tucci in Italy? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Tucci in Italy.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Tucci in Italy (Seizoen 1) dateert van 2025.
Tucci in Italy Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Tucci in Italy? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Tucci in Italy seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Tucci in Italy Serie Informatie
Tucci in Italy is een Documentaire-serie uit 2025. met onder meer de acteurs en Stanley Tucci .
Het Italiaanse schiereiland is een strijdtoneel van trotse en gepassioneerde culinaire tradities tussen rivaliserende regio's. Stanley Tucci bezoekt een paar van de meest onderscheidende regio's om erachter te komen wat hun keuken zo speciaal maakt. In elke aflevering wachten ontmoetingen, heerlijk eten en nieuwe kennis op hem om een gerecht te bereiden dat de essentie van de regio weerspiegelt.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,63 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.