• 9.385.764 stemmen

Killer Makes a Call, A

A Killer Makes a Call seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie A Killer Makes a Call? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van A Killer Makes a Call.

Het laatste bij ons bekende seizoen van A Killer Makes a Call (Seizoen 2) dateert van 2025.

A Killer Makes a Call Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van A Killer Makes a Call? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over A Killer Makes a Call seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

A Killer Makes a Call Serie Informatie

A Killer Makes a Call is een Documentaire / Misdaad-serie uit 2024-2025.

Schokkende moordzaken waarbij de persoon die belt eigenlijk de moordenaar is komen hier aan bod. Deze docuserie ontrafelt de opeenvolging van gebeurtenissen die leiden tot het telefoontje en het onderzoek om de identiteit van de moordenaar te achterhalen en hoe hij of zij werd gepakt. De moorden waren vaak erg gruwelijk, en werden zowel door mannen als vrouwen gepleegd.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.