• 9.386.047 stemmen

Silverpoint

Silverpoint seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Silverpoint? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Silverpoint.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Silverpoint (Seizoen 2) dateert van 2023.

Silverpoint Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Silverpoint? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Silverpoint seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Silverpoint Serie Informatie

Silverpoint is een Familie / Mystery-serie uit 2022-2023. Geregisseerd door Amy Coop met onder meer de acteurs Krish Misra, Maiya Silveston en D'Nico Greaves .

Vier kinderen zijn op zomerkamp. Ze stuiten op een voorwerp dat begraven ligt in het bos en komen tot de ontdekking dat het mysterieuze object magische krachten bevat. Het brengt hen naar een geheel andere wereld, hoewel die bedrieglijk veel lijkt op de wereld die ze kennen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.