Crá seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Crá? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Crá.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Crá (Seizoen 1) dateert van 2024.
Crá Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Crá? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Crá seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Crá Serie Informatie
Crá is een Drama / Misdaad-serie uit 2024. met onder meer de acteurs Dónall Ó Héalai, Alex Murphy en Hannah Brady .
Garda Conall Ó Súilleabháin is op zoek naar gerechtigheid in een van de meest persoonlijke zaken: de moord op zijn eigen moeder, Sabine, wiens lichaam 15 jaar na haar verdwijning wordt gevonden. Omdat Conall niet aan het onderzoek mag deelnemen, werkt hij samen met een vastberaden jonge journaliste, Ciara-Kate, die haar true crime-podcast gebruikt om de diepste geheimen van het dorp te onthullen. Terwijl ze de waarheid ontrafelen, moeten ze het opnemen tegen een gemeenschap die gebonden is aan stilte en haar eigen morele codes.