• 9.385.098 stemmen

Malditos

Malditos seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Malditos? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Malditos.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Malditos (Seizoen 1) dateert van 2025.

Malditos Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Malditos? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Malditos seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Malditos Serie Informatie

Malditos is een Drama / Misdaad-serie uit 2025. Geregisseerd door Cecilia Verheyden met onder meer de acteurs Céline Sallette, Damien Bonnard en Pablo Cobo .

In de Camargue vecht de leidster van een zigeunergemeenschap samen met haar twee zonen om hun clan te redden. Ze dreigen verdreven worden door het stijgende waterpeil. Om te overleven, moeten ze de grenzen van de wet overschrijden en zich staande houden in een duistere en gevaarlijke wereld… terwijl ze een geheim verbergen dat hun familie al zeven jaar achtervolgt.