Smart Guy seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Smart Guy? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Smart Guy.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Smart Guy (Seizoen 3) dateert van 1998.
Smart Guy Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Smart Guy? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Smart Guy seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Smart Guy Serie Informatie
Smart Guy is een Komedie / Familie-serie uit 1997-1999. Geregisseerd door Ted Wass met onder meer de acteurs Tahj Mowry, John Marshall Jones en Jason Weaver .
T.J. Henderson is een wonderkind van tien. Samen met zijn oudere broer Marcus, veertien, en oudere zus Yvette, zestien, gaat hij naar de Piedmont High School nadat hij klassen in de lagere school heeft mogen overslaan. T.J. zal zich nu dan ook moeten bewijzen als klein jongetje tussen al die oudere leerlingen op Piedmont. En desondanks al zijn slimheid gaat dit vaak gepaard met vallen en opstaan.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,13 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.