Alien: Earth seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Alien: Earth? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Alien: Earth.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Alien: Earth (Seizoen 1) dateert van 2025.
Alien: Earth Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Alien: Earth? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Alien: Earth seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Alien: Earth Serie Informatie
Alien: Earth is een Horror / Sciencefiction-serie uit 2025. Geregisseerd door Dana Gonzales met onder meer de acteurs Sydney Chandler, Alex Lawther en Essie Davis .
In het jaar 2120 wordt de aarde geregeerd door vijf bedrijven: Prodigy, Weyland-Yutani, Lynch, Dynamic en Threshold. In dit tijdperk bestaan er naast mensen ook cyborgs (mensen met zowel biologische als kunstmatige onderdelen) en synthetics (mensachtige robots met kunstmatige intelligentie). Maar alles verandert wanneer Prodigy een nieuwe technologische vooruitgang ontketent: hybriden (mensachtige robots doordrenkt met menselijk bewustzijn). Het eerste hybride prototype, genaamd Wendy, markeert een nieuwe dageraad in de race naar onsterfelijkheid. Nadat het ruimteschip van Weyland-Yutani op Prodigy City botst, stuiten Wendy en de andere hybriden op mysterieuze levensvormen die angstaanjagender zijn dan iemand zich ooit had kunnen voorstellen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,55 met in totaal 91 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.