Allemaal Theater seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Allemaal Theater? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Allemaal Theater.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Allemaal Theater (Seizoen 1) dateert van 2004.
Allemaal Theater Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Allemaal Theater? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Allemaal Theater seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Allemaal Theater Serie Informatie
Allemaal Theater is een Documentaire-serie uit 2004.
Wat is de magie van theater? Theater spiegelt, amuseert, bekritiseert en zet aan tot denken én is van alle tijden. In twaalf afleveringen leidt acteur en regisseur Jeroen Krabbé u via kleine en grote verhalen rond door bijna zestig jaar Nederlands theater. De docuserie laat zien dat ontwikkelingen in tijd en theater samengaan.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.