Earnhardt seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Earnhardt? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Earnhardt.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Earnhardt (Seizoen 1) dateert van 2025.
Earnhardt Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Earnhardt? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Earnhardt seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Earnhardt Serie Informatie
Earnhardt is een Documentaire-serie uit 2025. Geregisseerd door Joshua Altman met onder meer de acteurs Dale Earnhardt Jr., Kelley Earnhardt Miller en Darrell Waltrip .
"Earnhardt" duikt in de rijke geschiedenis van Dale Earnhardt, een van de meest invloedrijke figuren in de sport die ooit op het hoogste niveau van NASCAR heeft gereden. Aan de hand van zeldzame archiefbeelden, spannende races en emotionele interviews met zijn kinderen, collega's en beste vrienden, belicht de docuserie Dale Earnhardts opkomst tot NASCAR-ster en landelijke roem. Earnhardts weg in de familiedynamiek – inclusief die van zijn zoon, Dale Earnhardt Jr. – wordt ook belicht.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.