• 9.385.677 stemmen

Social Media Murders

Social Media Murders seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Social Media Murders? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Social Media Murders.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Social Media Murders (Seizoen 3) dateert van 2024.

Social Media Murders Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Social Media Murders? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Social Media Murders seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Social Media Murders Serie Informatie

Social Media Murders is een Documentaire / Misdaad-serie uit 2021-2024.

Docuserie over schokkende moorden op jongeren. Elke aflevering richt zich op een waargebeurde misdaad die leidde tot de dood van een jongere. De afleveringen worden met elkaar verbonden door de verontrustende rol die social media speelden bij het dichter bij elkaar brengen van dader en slachtoffer. De serie biedt een boeiend, maar waarschuwend inzicht in de ervaringen van jongeren die te maken hebben met verontrustende criminaliteit in de 21e eeuw.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,33 met in totaal 9 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.