NewsRadio seizoen 6?
Zal er een seizoen 6 beschikbaar komen voor de tv-serie NewsRadio? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van NewsRadio.
Het laatste bij ons bekende seizoen van NewsRadio (Seizoen 5) dateert van 1998.
NewsRadio Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 6) van NewsRadio? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over NewsRadio seizoen 6 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
NewsRadio Serie Informatie
NewsRadio is een Komedie / Romantiek-serie uit 1995-1999. Geregisseerd door Tom Cherones met onder meer de acteurs Dave Foley, Stephen Root en Andy Dick .
Dave Nelson is het hoofd van een nieuwsradiozender en probeert alles in goede banen te leiden. Hij heeft te maken met ijdele nieuwslezers, een ambitieuze productieleidster, waar hij tevens een knipperlichtrelatie mee heeft, en verscheidene andere, en niet de makkelijkste, medewerkers. Bovendien moet hij zich regelmatig verantwoorden tegenover zijn intimiderende, excentrieke baas.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,88 met in totaal 39 stemmen. De serie heeft momenteel 5 seizoenen.