De Vuurwerkramp seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie De Vuurwerkramp? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van De Vuurwerkramp.
Het laatste bij ons bekende seizoen van De Vuurwerkramp (Seizoen 1) dateert van 2025.
De Vuurwerkramp Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van De Vuurwerkramp? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over De Vuurwerkramp seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
De Vuurwerkramp Serie Informatie
De Vuurwerkramp is een Drama-serie uit 2025. Geregisseerd door Lourens Blok met onder meer de acteurs Thomas Acda, Joes Brauers en Peter Blok .
De Vuurwerkramp vertelt het verhaal van de grootste explosie in Nederland sinds de Tweede Wereldoorlog. Op 13 mei 2000 explodeerde een vuurwerkopslag van S.E. Fireworks in een woonwijk in Enschede, resulterend in de complete verwoesting van de buurt. We volgen enkele direct betrokkenen, van een jonge studente die worstelt met schuldgevoel, een wijkagent die geconfronteerd wordt met een trauma dat hij diep heeft weggestopt en de directeur van S.E. Fireworks die haar leven weer probeert op te bouwen te midden van verwijten en wantrouwen. Ondertussen zoekt de recherche naar antwoorden en probeert de burgemeester grip te houden op een situatie die hem dreigt te overspoelen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,83 met in totaal 62 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.