De Goudvis seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie De Goudvis? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van De Goudvis.
Het laatste bij ons bekende seizoen van De Goudvis (Seizoen 1) dateert van 2024.
De Goudvis Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van De Goudvis? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over De Goudvis seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
De Goudvis Serie Informatie
De Goudvis is een Reality-serie uit 2024.
De twee vrienden Dieter en Kevin doorkruisen Vlaanderen met een zelfgemaakt bootje, dat ze ‘De Goudvis’ doopten. Want net zoals een goudvis schittert en opvalt tussen de andere vissen, zal hun zelfgemaakt vaartuig dat ook doen tussen de andere boten. Ze reizen zonder geld en surfen onderweg op de gastvrijheid van Vlaanderen om te eten en te slapen. In ruil leveren ze met veel plezier een wederdienst. Welke mensen komen ze onderweg tegen, en met welke verhalen komen ze weer thuis?
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,67 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.