• 9.384.631 stemmen

Haipeo Naipeu

Haipeo Naipeu seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Haipeo Naipeu? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Haipeo Naipeu.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Haipeo Naipeu (Seizoen 1) dateert van 2025.

Haipeo Naipeu Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Haipeo Naipeu? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Haipeo Naipeu seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Haipeo Naipeu Serie Informatie

Haipeo Naipeu is een Drama-serie uit 2025. Geregisseerd door Kim Jung-hyun met onder meer de acteurs Sol Kyung-gu, Park Eun-bin en Park Byung-eun .

Dr. Jung Se-ok is een briljante maar in ongenade gevallen neurochirurg die wordt achtervolgd door een tragedie uit het verleden. Haar medische licentie is haar ontnomen en ze voert illegale operaties uit in de schaduw, gedreven door een onverzadigbare dorst naar het verleggen van de grenzen van de neurowetenschap. Wanneer haar pad dat van haar voormalige mentor kruist, de beroemde maar raadselachtige Dr. Choi Deok-hee, worden oude wonden weer opengereten en ontstaat er een gevaarlijk spel van macht en wraak. Terwijl Se-ok zich verdiept in baanbrekende maar ethisch twijfelachtige procedures, worstelt ze met de morele consequenties van haar acties, waardoor de grenzen tussen medische noodzaak en persoonlijke ambitie vervagen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,25 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.