• 9.385.677 stemmen

Boer Op, De

De Boer Op seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie De Boer Op? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van De Boer Op.

Het laatste bij ons bekende seizoen van De Boer Op (Seizoen 1) dateert van 2025.

De Boer Op Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van De Boer Op? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over De Boer Op seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

De Boer Op Serie Informatie

De Boer Op is een Reality-serie uit 2025.

Als boeren je passie is, maar het je in eigen land onmogelijk wordt gemaakt, dan kun je het altijd nog proberen in het buitenland. Dat is precies wat de vier gezinnen in het nieuwe programma De Boer Op gaan doen. De families Rijfkogel, Wieggers, Van Zandwijk en het jonge boerenkoppel Linde en Mike worden een jaar lang gevolgd tijdens het najagen van hun boerendroom. De Boer Op is een inspirerend programma over stoere mensen die het heft in eigen hand nemen en er alles aan doen om hun liefde voor het boerenleven voort te zetten.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.