• 9.386.109 stemmen

Jardinero, El

El Jardinero seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie El Jardinero? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van El Jardinero.

Het laatste bij ons bekende seizoen van El Jardinero (Seizoen 1) dateert van 2025.

El Jardinero Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van El Jardinero? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over El Jardinero seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

El Jardinero Serie Informatie

El Jardinero is een Drama / Thriller-serie uit 2025. Geregisseerd door Rafael Montesinos met onder meer de acteurs Álvaro Rico, Cecilia Suárez en Catalina Sopelana .

Elmer en zijn dominante moeder, La China Jurado, managen een kwekerij die als dekmantel dient voor een succesvolle, geheime huurmoordenaarszaak. Voor Elmer is doden de gewoonste zaak van de wereld, omdat door een ongeluk bij hem al zijn gevoelens zijn ontnomen. Wanneer hij echter de moord op de charmante Violeta, een kleuterjuf, beraamt, wordt hij verliefd op haar. Nu moet Elmer leren liefhebben, terwijl zijn moeder er alles aan doet om Violeta's leven te beëindigen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,97 met in totaal 18 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.