• 9.385.834 stemmen

Wildlife

Wildlife seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Wildlife? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Wildlife.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Wildlife (Seizoen 1) dateert van 2025.

Wildlife Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Wildlife? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Wildlife seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Wildlife Serie Informatie

Wildlife is een Reality-serie uit 2025.

In 'Wildlife' gaat Dieter Coppens met acht jongvolwassenen met een psychische kwetsbaarheid op buitenlands avontuur. In Thailand gaan ze samen als vrijwilligers aan de slag in een reservaat waar wilde dieren in nood opgevangen worden. Want werken met dieren kan een positieve impact hebben op je mentaal welzijn. Doordat ze samen even uit de dagelijkse omgeving stappen, leren de jongeren zichzelf en elkaar op een andere manier kennen. Door hun eigen verhalen te delen, hopen de jongeren om een steun te zijn voor elkaar.