• 9.385.749 stemmen

Shaolin Heroes

Shaolin Heroes seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Shaolin Heroes? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Shaolin Heroes.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Shaolin Heroes (Seizoen 1) dateert van 2025.

Shaolin Heroes Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Shaolin Heroes? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Shaolin Heroes seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Shaolin Heroes Serie Informatie

Shaolin Heroes is een Reality-serie uit 2025. met onder meer de acteurs Egbert Jan Weeber, Kim-Lian van der Meij en Pieter Valley .

In dit programma volgen bekende Nederlanders het oude pad van de Shaolin Warrior Monks. De groep wordt in Azië voor een periode van negen dagen onderwezen door authentieke Shaolin meesters. De opdrachten die ze moeten voltooien, waaronder fysieke taken en meditatieoefeningen, combineren verschillende vechtkunsten met zingevingselementen en levenswijsheden uit de Shaolin-filosofie.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.