Het Mondkapjesgoud seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Het Mondkapjesgoud ? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Het Mondkapjesgoud .
Het laatste bij ons bekende seizoen van Het Mondkapjesgoud (Seizoen 1) dateert van 2025.
Het Mondkapjesgoud Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Het Mondkapjesgoud ? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Het Mondkapjesgoud seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Het Mondkapjesgoud Serie Informatie
Het Mondkapjesgoud is een Documentaire-serie uit 2025.
Aan het begin van 2020 breekt in Nederland de coronacrisis. Al snel is er een groot tekort aan mondkapjes waarop Sywert van Lienden een mondkapjesdeal sluit met de overheid. Als blijkt dat hij en zijn zakenpartners er miljoenen aan hebben verdiend, barst de kritiek los. Een kijkje achter de schermen op basis van gesprekken met hoofdrolspelers, chatberichten en nog nooit vertoonde geluids- en video-opnames.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,75 met in totaal 6 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.