Akyeon seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Akyeon? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Akyeon.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Akyeon (Seizoen 1) dateert van 2025.
Akyeon Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Akyeon? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Akyeon seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Akyeon Serie Informatie
Akyeon is een Misdaad / Thriller-serie uit 2025. Geregisseerd door Lee Il-hyung met onder meer de acteurs Park Hae-soo, Shin Min-a en Lee Hee-jun .
Een noodlottig ongeluk verweeft de levens van een aantal personen waarin elk zijn eigen duistere waarheden en connecties onder ogen moet zien. Een man die getuige is geweest van het mysterieuze ongeluk en een onomkeerbare deal sluit; een dokter die een levenslang trauma heeft overgehouden aan het incident dat ze als kind meemaakte; een man met schulden die investeerde in cryptocurrency door geld te lenen van particuliere geldschieters, maar uiteindelijk in de schulden belandde met negatieve rendementen, en een man die oneerlijk zijn baan verliest.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,38 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.