• 9.382.825 stemmen

Bienvenidos a la Familia

Bienvenidos a la Familia seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Bienvenidos a la Familia? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Bienvenidos a la Familia.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Bienvenidos a la Familia (Seizoen 1) dateert van 2025.

Bienvenidos a la Familia Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Bienvenidos a la Familia? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Bienvenidos a la Familia seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Bienvenidos a la Familia Serie Informatie

Bienvenidos a la Familia is een Komedie / Drama-serie uit 2025. Geregisseerd door Jorge Macaya met onder meer de acteurs Marimar Vega, Erika Buenfil en Ana Layevska .

Cristina en Luciana, twee grillige alleenstaande moeders, zijn de onrechtvaardigheden van het leven zat. Wanneer Gonzalo "the Tyrant", Cristina's vader en Luciana's huidige echtgenoot, dood voor hun ogen neervalt tijdens een ruzie, moeten deze twee hun krachten bundelen en hun verschillen opzijzetten om het lichaam te verbergen en het testament te vervalsen. Ze moeten echter voorkomen dat de nieuwsgierige buurman, een liefdeszieke politieagent en een psychopatische voormalig voetbalcoach erachter komen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,83 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.