• 9.385.205 stemmen

Recipe for Murder, A

A Recipe for Murder seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie A Recipe for Murder? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van A Recipe for Murder.

Het laatste bij ons bekende seizoen van A Recipe for Murder (Seizoen 1) dateert van 2025.

A Recipe for Murder Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van A Recipe for Murder? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over A Recipe for Murder seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

A Recipe for Murder Serie Informatie

A Recipe for Murder is een Documentaire-serie uit 2025.

Daniel Sancho, de zoon van Rodolfo Sancho, een van de bekendste acteurs van Spanje, werd in de zomer van 2024 door een Thaise rechtbank berecht en veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf wegens de gewelddadige dood van de Colombiaanse chirurg Edwin Arrieta. Ondanks dat het proces uitgebreid in de media werd besproken, blijven er mysteries bestaan ​​over de aard van de relatie tussen Arrieta en Sancho. Deze serie onderzoekt niet alleen de waarheid achter hun relatie, maar ook het dubbelleven dat elke man leidt.