• 9.385.749 stemmen

Wit en de Brit, De

De Wit en de Brit seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie De Wit en de Brit? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van De Wit en de Brit.

Het laatste bij ons bekende seizoen van De Wit en de Brit (Seizoen 1) dateert van 2025.

De Wit en de Brit Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van De Wit en de Brit? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over De Wit en de Brit seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

De Wit en de Brit Serie Informatie

De Wit en de Brit is een Documentaire-serie uit 2025.

Wie zijn de winnaars en verliezers van Brexit? Voormalig Verenigd Koninkrijk-correspondent Tim de Wit gaat terug om te reflecteren op zijn eigen rol als journalist en om te onderzoeken wat er van de beloftes van Brexit is terechtgekomen. Is de migratie gedaald? Is de gezondheidszorg verbeterd?

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.