Mezarlık seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Mezarlık? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Mezarlık.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Mezarlık (Seizoen 2) dateert van 2025.
Mezarlık Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Mezarlık? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Mezarlık seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Mezarlık Serie Informatie
Mezarlık is een Drama / Misdaad-serie uit 2022-2025. Geregisseerd door Abdullah Oğuz met onder meer de acteurs Cem Sürgit, Baran Güler en Elif Sevinç .
Hoofdinspecteur Önem Özülkü is aangesteld om leiding te geven aan de onlangs opgerichte Special Crimes Unit. Özülkü en haar team operen vanuit Mezarlık, een donkere kelder, en zijn belast met het onderzoeken van de moorden op vrouwen. Ze realiseren zich al snel dat hun grootste obstakel niet alleen de complexiteit van de zaken is, maar ook het systematische vooroordeel dat misdaden tegen vrouwen minimaliseert.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,42 met in totaal 6 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.