• 9.386.016 stemmen

Melo Movie

Melo Movie seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Melo Movie? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Melo Movie.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Melo Movie (Seizoen 1) dateert van 2025.

Melo Movie Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Melo Movie? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Melo Movie seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Melo Movie Serie Informatie

Melo Movie is een Drama / Romantiek-serie uit 2025. Geregisseerd door Oh Choong-hwan met onder meer de acteurs Park Bo-young, Choi Woo-shik en Lee Jun-young .

Go Gyeom wordt filmcriticus nadat hij eerst als acteur heeft gewerkt. Hij houdt zo veel van films dat hij als doel heeft om alle films ter wereld te bekijken. Dan komt Kim Mu-Bee in zijn leven. Go Gyeom is erg nieuwsgierig naar haar. Kim Mu-Bee begon in de filmindustrie te werken vanwege haar liefde en haat voor haar vader (die meer van films hield dan van haar) en haar eigen nieuwsgierigheid naar wat een film precies is. Ze heeft een rustig en vredig leven in de filmindustrie, maar Go Gyeom verschijnt plotseling voor haar en veroorzaakt verandering in haar leven.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.