Per Elisa - Il Caso Claps seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Per Elisa - Il Caso Claps? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Per Elisa - Il Caso Claps.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Per Elisa - Il Caso Claps (Seizoen 1) dateert van 2023.
Per Elisa - Il Caso Claps Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Per Elisa - Il Caso Claps? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Per Elisa - Il Caso Claps seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Per Elisa - Il Caso Claps Serie Informatie
Per Elisa - Il Caso Claps is een Drama / Misdaad-serie uit 2023. met onder meer de acteurs Gianmarco Saurino, Giulio Della Monica en Giacomo Giorgio .
Reconstructie van een van de meest schokkende misdaadnieuwsgebeurtenissen van de afgelopen decennia: de moorden op Elisa Claps en Heather Barnett door Danilo Restivo. Het verhaal begint op 12 september 1993 en speelt zich af over een periode van ongeveer twintig jaar tussen Potenza en de Engelse kust van Bournemouth. Potenza, september 1993. Op een zonnige zondagochtend verlaat Elisa Claps haar huis om de mis bij te wonen. Vanaf dat moment heeft niemand haar meer gezien, totdat haar lichaam zeventien jaar later weer opduikt op de zolder van de kerk.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.