Days of Our Lives seizoen 60?
Zal er een seizoen 60 beschikbaar komen voor de tv-serie Days of Our Lives? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Days of Our Lives.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Days of Our Lives (Seizoen 59) dateert van 2023.
Days of Our Lives Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 60) van Days of Our Lives? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Days of Our Lives seizoen 60 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Days of Our Lives Serie Informatie
Days of Our Lives is een Drama / Familie-serie uit 1965-2024. Geregisseerd door David Shaughnessy met onder meer de acteurs Tamara Clatterbuck, Tamara Clatterback en Macdonald Carey .
'Days of Our Lives', kortweg 'Days' of 'DOOL' speelt zich af in Illinois, in de fictieve stad Salem. In de beginjaren lag de focus van de serie voornamelijk bij de familie Horton. In de latere seizoenen verdween de familie Horton wat meer op de achtergrond, en kwamen er ook andere families in beeld, waaronder de families Brady, DiMera en Kiriakis.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 59 seizoenen.