Danny ter Plekke seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Danny ter Plekke? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Danny ter Plekke.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Danny ter Plekke (Seizoen 1) dateert van 2023.
Danny ter Plekke Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Danny ter Plekke? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Danny ter Plekke seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Danny ter Plekke Serie Informatie
Danny ter Plekke is een Documentaire-serie uit 2023-2025.
Danny Ghosen, die eerder onder andere de series 'Danny op straat' en 'Danny in Arabistan' maakte, is terug met een nieuwe serie. Voor 'Danny Ter Plekke' reist hij op stel en sprong af naar een plek in de wereld waar een conflict opvlamt of een ernstig probleem speelt. Hij neemt de situatie in het land onder de loep en gaat in gesprek met de mensen die er wonen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.