Clean Slate seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Clean Slate? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Clean Slate.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Clean Slate (Seizoen 1) dateert van 2025.
Clean Slate Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Clean Slate? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Clean Slate seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Clean Slate Serie Informatie
Clean Slate is een Komedie-serie uit 2025. Geregisseerd door Nisha Ganatra met onder meer de acteurs Laverne Cox, George Wallace en Telma Hopkins .
Harry is een ouderwetse eigenaar van een autowasserette in Alabama. Wanneer zijn kind, die hij ooit "zoon" noemde, terugkeert na 17 jaar als trotse transvrouw genaamd Desiree heeft Harry daar erg veel moeite mee. Haar thuiskomst brengt echter vrienden, collega's en liefdesbelangen samen terwijl Desiree en Harry proberen het de tweede keer wel goed te doen.