• 9.384.462 stemmen

Ajin

Ajin seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Ajin? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Ajin.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Ajin (Seizoen 2) dateert van 2016.

Ajin Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Ajin? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Ajin seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Ajin Serie Informatie

Ajin is een Animatie / Avontuur-serie uit 2016. Geregisseerd door Hiroyuki Seshita met onder meer de acteurs Mamoru Miyano, Yoshimasa Hosoya en Aya Suzaki .

Ajin zijn mensen die niet dood kunnen gaan. Zeventien jaar geleden verschenen ze voor het eerst tijdens een oorlog in Afrika. Van toen af aan werden er steeds meer ontdekt binnen het menselijk bestaan. Vanwege het feit dat ze zelden gezien worden looft de overheid een grote beloning uit aan degene die er een weet te vangen voor experimentele doeleinden. Heden ten dage denkt een middelbare scholier aan een typische zomervakantie te beginnen maar zijn leven komt compleet op zijn kop te staan.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,17 met in totaal 6 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.