• 9.385.834 stemmen

Bompa Bockie

Bompa Bockie seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Bompa Bockie? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Bompa Bockie.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Bompa Bockie (Seizoen 1) dateert van 2024.

Bompa Bockie Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Bompa Bockie? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Bompa Bockie seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Bompa Bockie Serie Informatie

Bompa Bockie is een Documentaire-serie uit 2024.

Jonas Van Boxstael, beter bekend als Bockie De Repper, worstelt hard met de angst voor de dood. Zijn wilde en gulzige levensstijl in combinatie met de vroege dood van zijn vader en opa doen hem dan ook meer en meer twijfelen over zijn houdbaarheidsdatum. Vermomd als bejaarde man, dompelt hij zich onder in het leven in een Woonzorgcentrum en neemt de identiteit aan van een bewoner. Gedurende vier weken verdiept hij zich vervolgens in de dagelijkse routines en intieme ervaringen van zijn medebewoners, op zoek naar wijsheid en inzicht in de complexiteit van het ouder worden.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,67 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.