Ultimate Book of Spells seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Ultimate Book of Spells? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Ultimate Book of Spells.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Ultimate Book of Spells (Seizoen 1) dateert van 2001.
Ultimate Book of Spells Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Ultimate Book of Spells? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Ultimate Book of Spells seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Ultimate Book of Spells Serie Informatie
Ultimate Book of Spells is een Animatie / Fantasy-serie uit 2001-2002.
Cassy, Verne & Gus zijn drie getalenteerde studenten die naar een school voor heksen en tovenaars gaan waar ze alles leren over magie en hoe je deze kunt gebruiken. Op een dag arriveert er een pakketje per post. Het pakket bevat een betoverd boek dat kan praten. De naam van het boek is UBOS (The Magic Book of Spells) en samen moeten de vrienden naar het middelpunt van de aarde reizen om te voorkomen dat de machtige tovenaar Zarlak alle magie van de wereld steelt.