• 9.385.594 stemmen

Wildernis onder Water

Wildernis onder Water seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Wildernis onder Water? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Wildernis onder Water.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Wildernis onder Water (Seizoen 3) dateert van 2024.

Wildernis onder Water Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Wildernis onder Water? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Wildernis onder Water seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Wildernis onder Water Serie Informatie

Wildernis onder Water is een Documentaire-serie uit 2017-2024.

Een boeiende documentaire over het Nederlandse onderwaterleven. Laat je verrassen door de prachtige, zeldzame planten en bijzondere dieren onder de waterspiegel. Het wordt niet alleen duidelijk hoe veelzijdig de wereld onder water is, maar ook hoe hard het nodig is om er zorgvuldig mee om te gaan.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,00 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.