Raising Dad seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Raising Dad? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Raising Dad.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Raising Dad (Seizoen 1) dateert van 2001.
Raising Dad Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Raising Dad? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Raising Dad seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Raising Dad Serie Informatie
Raising Dad is een Komedie / Familie-serie uit 2001-2002. Geregisseerd door Wil Shriner met onder meer de acteurs Bob Saget, Brie Larson en Kat Dennings .
Matt Stewart is een weduwnaar die probeert zijn twee dochters, Sarah en Emily, op te voeden met de hulp van zijn vader, Sam, een voormalig honkbalspeler voor de Boston Red Sox. Om het nog ingewikkelder te maken, werkt Matt als leraar Engels op Sarahs middelbare school.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.